Vesihuollon osaamista Laukaassa, Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Keski-Suomen Sähkö- ja Lämpöpumpputekniikka tarjoaa osaavaa vesihuollon palvelua Laukaassa, Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa. Teemme pumppaamohuollot ja -korjaukset esimerkiksi vesiosuuskunnille, kunnille, taloyhtiöille ja vesihuoltolaitoksille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pumppaamokorjaukset ja -huollot

Pumppaamon rikkoutuminen vaatii nopeaa reagointia, ja me olemme käytettävissä pikaisella aikataululla. Meiltä löytyy heti yleisiä varaosia, joten saamme pumppaamon yleensä takaisin toimintakuntoon viivytyksettä. Tarvittaessa vaihdamme vaikka koko pumpun uuteen. 


Pumppaamon toimintakyky kannattaa varmistaa säännöllisillä huolloilla. Niiden avulla pystyt välttämään monet vikatilanteet ja rikkoutumiset. Hoidamme pumppaamoiden vuosihuollot ja muut huollot kokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelumme kattaa esimerkiksi huoltoraportin tekemästämme työstä.

Ota yhteyttä!

Tutustu sähköalan palveluihimme!

Saat meiltä pumppaamosaneerauksissa tarvittavaa sähköalan osaamista. Voit olla varma, että sähköt on asennettu oikeaoppisesti ja että esimerkiksi pumppaamon automatiikka toimii niin kuin pitääkin.

 

Teemme myös monet muut tarvitsemasi sähkötyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Henkilökunnallamme on kaikki tarvittavat pätevyydet ja luvat sähköasennuksiin ja korjauksiin. Tutustu sähköalan palveluihimme ja ota yhteyttä!

Yhteydenottokuvake

Tarjoamme vesihuollon palvelua nopeallakin aikataululla Laukaassa ja muualla Keski-Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ratkaisuistamme!