Lisää mukavuutta ilmalämpö- ja ilma-vesilämpöpumpuilla – asennukset Laukaasta Keski-Suomeen

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuvagalleria

Tutustu kuvagalleriassa kohteisiin, joihin olemme asentaneet ilmalämpöpumppuja ja joissa olemme tehneet lämpöpumppujen huoltotöitä.

Keski-Suomen Sähkö- ja Lämpöpumpputekniikka myy laadukkaat ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput asennuksineen ja huoltoineen Laukaassa, Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Ratkaisujemme avulla sekä lämmität että viilennät tilan kuin tilan helposti ja kustannustehokkaasti. Samalla parannat tilojen viihtyisyyttä, olipa kyse sitten kodista, vapaa-ajan asunnosta tai yritystilasta.

Lämmitä tai viilennä kustannustehokkaasti tarpeen mukaan

Ilmalämpöpumpuilla ja vesi-ilmalämpöpumpuilla lämmität ja viilennät tarpeidesi ja vuodenajan mukaan niin asunnot, toimistot, vapaa-ajan asunnot kuin muutkin tilat. Samalla parannat asumismukavuutta ja kohennat työskentelyolosuhteita sekä talven pakkasilla että kesähelteillä. Miellyttävän lämpötilan ohella saat raikkaampaa ja parempaa sisäilmaa.

 

Ilmalämpöpumppujen ja vesi-ilmalämpöpumppujen avulla säästät myös energiaa ja viime kädessä rahaa. Verrattuna suorasähköön tai öljylämmitykseen säästö on jopa huomattava.

Kysy lisää!

Laadustaan tunnettuja tuotemerkkejä

Saat meiltä ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput laadukkailta ja tunnetuilta tuotemerkeiltä. Jälleenmyymme esimerkiksi Mitsubishiä ja Greetä, mutta tarvittaessa myös muiden valmistajien pumppujen asennus onnistuu meiltä.

 

Tarjoamme palvelua helppona avaimet käteen -ratkaisuna, eli myymme sinulle ilmalämpöpumpun edustamaltamme merkiltä ja hoidamme laitteen asennuksen sähkötöineen. Palveluihimme kuuluvat myös ilmalämpöpumppujen määräaikaishuollot ja vikakorjaukset kaikille merkeille ja malleille.

Meiltä saat myös sähkötyöt

Ratkaisuja Suomen vaihteleviin olosuhteisiin

Myymämme ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput sopivat erinomaisesti juuri Suomen sääolosuhteisiin, jossa vaihtelevat kovat pakkaset ja kesähelteet. Pumput toimivat erinomaisesti kaikissa ulkolämpötiloissa. Talvella saat kaipaamaasi lämpöä ja kesällä toivottua viilennystä.

 

Tutustu Mitsubishin tuotteisiin maahantuojan verkkosivuilla ja kysy lisää osaavalta henkilökunnaltamme. Lue myös lisää Gree-tuotemerkin tuotteista ja pyydä meiltä tarvittaessa lisätietoja. Saat meiltä myös nopeasti tarjouksen ilmalämpöpumpusta asennuksineen. 

Katso yhteystietomme tästä
Yhteydenottokuvake

Lämmitä tai viilennä tarpeidesi mukaan energiaa ja rahaa säästävällä ilma-vesilämpöpumpulla. Me tarjoamme sinulle laadukkaat laitteet asennuksineen Laukaalla, Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!