Sähköasennukset ja -korjaukset ammattitaidolla – palvelemme Laukaassa ja muualla Keski-Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Keski-Suomen Sähkö- ja Lämpöpumpputekniikka on kokenut ja pätevä sähkötöiden tekijä, joka palvelee kotitalouksia ja yrityksiä Laukaassa, Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa. Tarjoamme vankkaa ammattitaitoa sähköasennuksiin ja sähkökorjauksiin, tarpeidesi mukaan.

Sähkötyöt asennuksista korjauksiin

Toteutamme ammattitaidolla kaikenlaiset kotien, vapaa-ajan asuntojen ja liiketilojen sähkötyöt pienistä sähköasennuksista suurempiin urakoihin ja erilaisiin sähköhuoltoihin ja -korjauksiin. Asennamme, huollamme ja korjaamme osaavin ottein myös ilmalämpöpumppuja, ilma-vesilämpöpumppuja ja aurinkosähköjärjestelmiä.

 

Palveluihimme kuuluvat:

  • sähkötyöt

  • sähkösuunnitelmat

  • sähkömiehen palvelut

  • sähkövikojen korjaukset

  • ilmalämpöpumppujen asennukset ja korjaukset

  • vesi-ilmalämpöpumppujen asennukset ja korjaukset

  • aurinkosähköjärjestelmien asennukset ja korjaukset.

 

Voit ottaa meihin yhteyttä missä tahansa sähköihin liittyvässä asiassa – löydämme varmasti ratkaisun tilanteeseesi.

Lue lisää aurinkosähköjärjestelmistä

Sähkötyöt turvallisesti ammattilaiselta

Sähkötyöt kuuluvat aina ammattilaisen tehtäväksi. Henkilökuntamme on kokenutta ja osaavaa, ja meiltä löytyy kaikki tarvittavat pätevyydet ja luvat sähköasennuksiin ja korjauksiin.

 

Taustallamme on yli 20 vuotta kokemusta sähkötöiden parista. Saat meiltä turvallisesti hoidetut sähkötyöt kaikissa tilanteissa, etsitpä sitten tekijää vaikka uuden omakotitalon sähköasennuksiin tai vanhan sähköremonttiin.

 

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon – pyydä tarjous sähkötöitä varten. Kerromme mielellämme myös lisää jo toteuttamistamme töistä Laukaassa, Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella.

Katso yhteystiedot tästä
Yhteydenottokuvake

Sähköasentajamme tekevät kaikenlaiset sähköasennukset ja sähkökorjaukset ammattitaidolla Laukaassa, Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella.

Pyydä tarjous!